Wednesday, June 21, 2006

selamat hari jadi ayah....

hmmm..smlm dpt sms from mak aku kate 22/6 besday bapak aku..(aku xigt sgt besday parent aku..adik badik igt r...xtau r apsal xlekat tarikh2 tuh dlm otak)
so, selamat hari jadik ke 55 kpd ayah. bapak aku sorg yg bijak+rajin membace(sebulan bape puloh magazine ntah die bace)+luas pengetahuan, sape2 yg rs nk celen buleh r try..n die juge sorg yg peramah n have everything to talk about.sp kirin pon sanggup layan bapak aku sbb die kate bes ckp2 ngn bapak aku(mase die dtg umh aku arituh).
aku rs aku r plg byk argue+melawan ckp bapak aku... esp after result IB yg mengecewekan dlu. we argue on everything, i really mean it, EVERYTHING.so skang bgs gak r xdek nk argue2 ag sbb dh jauh.semoge berbahagie dn diberkati selalu...
post nih dibuat awal sbb esok nk exam physiology, insyaallah ok.
wassalam


my very last pic with 'em n gamba umah...

12 comments:

eeejump said...

'kalu kamu susah bgn subo, haram utk kamu tdo lewat', kate bapak esan kpd diriku yg x gi mesgd same2 ng die pade satu pagi. mekasey bapak esan. uhuk2~

ihsan_huhu said...

hahahah.... padan muke ko...esok tuh tros bgn dengan awal melebihi keawalan en awaluddin..

eeejump said...

adekh bapak kamu memenangi acare silat di sukan sea? (merujuk kpd gamba )

Mr X lagi said...

tau x ape kesudahan anak yang derhaka?
begitulah juga (dekat2la, xsame sgt) kesudahan roomate yang derhaka! hahaha



p/s ni bukan msg roomate ko, dia baik, skema,xde nye nak layan blog ngarut gini, die tgh khusyu' beribadah ngan buku2 die.

ihsan_huhu said...

cis..mr X ini mmglah baik lg beriman...juge pandai mengemas katil..hahah

azad said...

esan, hang bangun suboh, kejut roommate ko kat KMB, sentuh kaki je....kesian saleh...die repot kat aku...

"zad, aku sedey oooo, esan kejut aku just gerakkan jari kaki aku je, konon cukup syarat"...

huhu

one mystery revealed...

ihsan_huhu said...

ko xtau ..usehe aku setaun mengejut saleh..die mane perasan..kl aku berak atas muke die pon xpasan agaknye...uhhh

azad said...

ye aa....mana nak bangun, kejut cara camtu sploh taun pun, takleh bangun nye

ihsan_huhu said...

hoo...die dh bangun pastuh tdo balik...aku kejut sp die bukak mate n cakap2... pastuh die tdo balik...pastuh ckp aku xkejut...ceh

azad said...

die mate kuyu, mate seksi...mmg le centu.

cube kalo ko kejut die betul2, plus bace2 doa2 yg ko hafal...sah bangun btol2 nye

ihsan_huhu said...

jgn kate bace doa, sebaldi holy water aku simbah pon xtentu bgn ag tuh..wahuahuaa

azad said...

hampas sup buncut...holy water....mmg takleh blah....huhu