Thursday, June 22, 2006

hari ini...

hari ini besday bapak aku.. lalu aku pon kuar umh pkl 7.50 utk berexam pkl 9 kat Royal Adelaide Showground.... lalu berexam physiology 100 selame 2 jam dan beberape menet....soklan xsusa sgt, tp xtau r...aku rs ok je...
lepas tuh aku bergegas2 spt unggas ke city utk mencarik souvenir yg telah dihajati oleh akak aku sambil mencarik juge utk diri sendrik...
setibenye aku diluar kedai tsbt, kelihatan sorg omputeh dengan selambe amik baju yg disangkut2 n masuk dlm sweater die (baju tersebut adelah baju socceroos yg siam nyer)... die tau aku npk (n maybe org yg blakang2 aku pon npk..) tp die wat bodo pastu blah... betape berbelahbahgipuncakuasaempat aku dikala itu... kl repot kang die pukol aku kang mati lak...hmm..xpe r...aku pon mendapatkan brg2 yg diperlukan pastuh p tggu bas n naik bas.
tgh lepak2 dlm bas, usha luar tingkap ade satu kete kaler putih, driver die sorg pompuan 40an kot camtuh(xpe..bukan fokus utama..), ade sticker kat tingkap kete die tulis camnih.. "i have PMS and ESP...which makes me a BITCH that knows everything" blurr.... dan aku pon balik... next paper 29/6... anatomy and biomechanics+prac...
aktiviti harian aku di pagi hari (atas permintaan pali):
1. solat subuh n yg berkaitan
2. bace paper utusan n brite
3. tgk soccernet or yg berkaitan bola
4. check email
5. main pool ngn naqiu(optional)
6. usha n update blog
7. tido (sebulan 2 kali kot..jarang2)
8. makan roti n kopi/susu coklat
















jumpe lagi di sem depan.....

23 comments:

eeejump said...

totototototototototoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

ihsan_huhu said...

gile ke hape?? jiwang r tuh...

eeejump said...

jiwang adalah...

orangan said...

hoho betapa tak ethical sungguh perlakuan itu.. anda kan diprotect oleh good samaritan act.. :D [oh iye spt biasa maklumat ini tidak boleh dibuat hujah dimasa akan dtg]

ihsan_huhu said...

good friday? good morning mrs robert? hoho

orangan said...

mrs robert? siapakah itu? jiran? tetamu? atau kekasihmu? hmm??

ihsan_huhu said...

mrs robert itu mrs..maka makcik robert...bukan eva desperate housewife..huh

orangan said...

haha takkan eva plak.. ades

naQ said...

ko patut report je la...org tuh takkan ingat muka ko nyer...muka ko tuh tak cukup hensem utk diingat. wakaka. kalo dia lawan, ko lawan la balik. muahahah. selamat hari lahir bapa ihsan.

azad said...

tak fhm....

ihsan_huhu said...

xpe..next time aku repot..hoho
kl gabrielle tuh jiran aku..fuh~~

azad said...

selamat hari lahir kepada bapa ihsan, encik AFIFI.

syabas kerana 2 org anakmu balak2 belaka di tempat masing2. satu di bristol, satu lagi di adelaide

ihsan_huhu said...

selamat hari jadi jua buat en noor azman selaku loyer tabung haji... anak anda mengatasi balak2 lain yg terdapat didunia ini...

orangan said...

waaaa.. geli2... gabby kalo sejiran ngan ko abis musnah segalanya.. 24 jam duk skodeng..

tuan rumah said...

hoho..musti ramai berebut nk jadik tukang kebun die..hahaha

azad said...

kenapa dengan tukang kebun? apakah? oh, sungguh tidak faham....

orangan said...

haha.. gatal2.. berenti sekolah smue nk jd tukang kebun gilir2.. azad silalah isi borang tukang kebun juge..

azad said...

tanak....nak keje kilang

ihsan_huhu said...

xnak keje..wahuaha

orangan said...

hoho azad dh tau ke peristiwa tukang kebun? sure tatau... kalo tau sure nk jd tukang kebun..

azad said...

sungguh ku tidak mengerti tentang perihal tukang kebun itu. maka ceritakanlah kepada beta wahai penglipur lara semua! huhu

ihsan_huhu said...

p la tgk cite desperate housewife...nescaya cita2 ko akan menjadik tukang kebun secara otomatik...

Anonymous said...

Best regards from NY!
» »