Thursday, June 01, 2006

MyTeam..


hohoh..sekian lame menantikan mase terluang utk menulis entry ni, bz lak byk assignment. mlm nih busan so tulis r....
walaupon xdpt menonton secare live kat cni, dan tiade website yg memberi instant update spt kat soccernet, aku berjaye juge mendapat maklumat2 terkini melaui manusia, yg mendapat maklumat dr adik beliau yg akhirnye tdo tanpe sempat habis menonton match itu. tidak lupe juge en creafzone yg bersemangat waja mendecribekan jersey myteam yg same dgn jersey team missa baru2 ini. tenkiu2...
berdasarkan ulasan en azam, ternyate result 2-1 itu amatlah xmemuaskan hati. lalu dgn semangat yg membare, aku pon donlod r match tu keesokan harinye.

ulasan 1st half
:
game sgt xbes sbb team U20 mesia mengattack dgn bertubi2, power lak tuh, n myteam mmg nasib baik xkene 3-0. gol myteam juge amat cun...tp tu je r satu attack myteam yg npk xbahaye..tetibe leh gol lak... lpas tuh kepten myteam pon kene redcard.... n myteam pon main mcm budak skola, dpt bola clear ntah mane2...bosan...patut r kalah 2-1 (dlm hati sebaik saje abes 1st half)

ulasan 2nd half
:
2nd half lg bes sbb myteam dh pandai main posession football, dh xdek dh clear merepek2 n mesia pon dh kene redcard sorg....hohoh.... 2 bijik gol mesia pon discore melalui freekick (mcm en zarip gk...) n fairuz pon dimasukkan ganti firdaus selaku forward berdaftar... aku igt mamat nih poyo2 je, rupenye terel r lak... fuh2...terel2...last2 minit die makan right back ngn sorg ag pastuh die low cross, namun Guna xberjaya menggunakan peluang tuh sbb bola kene palang... (mungkin sbb xdek player name jaya dlm myteam...)

pendek kate (bukan jere yg kate nih...), 2nd half bes gle.... xtau r kot2 korg rase xbes.... n paling aku menyampah mamat komentator yg sorg ag (bukan abu bakar atan...). x-player mesia..... tp hampeh je komen...tuh blom struktur bahse melayu kemane2 (blog nih ade disclaimer...xpe..hahaha)...mmg merepek n rs nk je sumbat kasut bola dlm mulut die....

ps: fitness player mesia pon diragukan gk, sbb diorg pon byk yg kong ... huhuh.. n xsume ex-player buleh jadik komentator yg bgs...

2 comments:

naQ said...

wah2.inginlah pula daku menonton match ini.yeah2

ihsan_huhu said...

hahaa..musti ingin...