Friday, August 18, 2006

slmt pengantin baru...

en ser n ateq yg bergagak kerana mendapat kad..cis2...

akhirnye..arinih kak siti kawen (18/8)... tp aku xleh g... rasenye ramai gak klasmet2 len yg xleh g, yg leh g pon rsnye 2 org je yg aku tau iaitu ser n ateq .. aiseh...makin membesar r perut en ser tuh..cis2
papepon, smoge berbahagie spt mimi... n berbahagie hingga ke anak cucu, cicit, dan seterusnye.
kepade en nisam, kamon r doe, kawen awal... sure aku dtg nyer kl ko kawen kat NC...
kepade membe2 yg menunggu kehadiran junior2... siap r korg ..hahahaha
kepade en azad, selamat berexam...
kepade aku, woi, bgn mlm2 nih study r..nih buat blog lak..cis2

ps: shekah, pinjamkan daku pintu sukahati muuuuuuuuu!!!!!

7 comments:

azad said...

kepada enche' esan, trima kasih bnyk2.

jasamu dikenang

p/s: kepade rakan2 sekalian, same2 kite ingatkan diri kite yg saudara2 seIslam kite tgh bperang idop mati kat sana sini. same2 lah kite mnjadi ummat Islam yg baik smentara nikmat yg diberi masih tak ditarik balik oleh Yg Memberi Nikmat...allahu'alam

K'mar said...

ekekeke... stuju2 dgn pernyataan ko yang bermaksud menggemukkan ser dan ateq lebih2 lagi ser... sedih jugak tak dapat hadir ke kenduri kat sini... hope nanti leh la pergi kenduri ko kurg2 pon... kalo ko kawen kat adelaide sure aku sanggup turun from melbourne esan... hehe...

Hafyz said...

sape yg kawen tu ek..org aussie ek..cool cool..ko kawen jgn tak ajak weyy...a ah..doakan kemenangan umat Islam..mari kiter menegakkan amar makruf nahi mungkar dan beriman kpd Allah supaya menjadi kaum yg terbaik kpd umat manusia..

ihsan_huhu said...

yg kawen tuh bukan dak oz r..kl dak oz dah lame aku p kenduri die..huhu

k'mar said...

ahaks de org salah paham..

azad said...

si chumil di edeled tanak kawen lagi? teeheeee....~

ihsan_huhu said...

sungguh gay sekali ayat ko itu...hoho