Tuesday, August 29, 2006

apabila adikku accident (pula)

pagi2 aku kol umah, tp silap time sbb mak aku sorg je ade kat umah, org len p mesjit. so aku kol balik smule pkl 8am (6.30 am waktu mesia)...
borak2 punye borak... mak aku pon ckp "una eksiden br2 nih" tp aku lek je (sile rujuk post bila dikku accident (lagi))... sbb aku tau r camne die bwk kete.. xdek nyer eksiden yg trok2... mmg xtrok pon... pastuh ade r perkare2 lawak yg dilakukan oleh adik aku yg bijaksane itu...hahaha...lawak2
papepon... skang aku tetibe demam+semput lak...transition winter-spring-scoin-spoon kot... huhu...
nih aku berilek2..anep bertungkus lumus memasak..aku ade MC...wahuahuaha
kpd en eejump: bukan waiyyash2 la.. tp sywaiyya2... patut r aku xdpt mengesan perkataan pujaan hatimu (selain w***) dlm lagu tersebut...hoho
inilah iceberg yg disyakki dilanggar tetenik beberape tahu yg lampau

2 comments:

deng said...

aiseh. hati berdebar baca tajuk.

azad said...

korang ni gene eksiden tu slalu di turn on ke?

ko pnah patah tulang bape kali ntah, siap dah jadi cyborg dah....ada besi

adik ko pun eksiden

zaki aku tak sure

who's next?