Sunday, June 21, 2009

ahad yg rilek

1. Hepi Fathers day & heppi bday ayah


ayahku n ayahnya

selamat hari jadi kpd bapak aku yg ke16 esok (22/06/51) aku pon xsure die wat ape skang, tp die still bz mcm dlu travel sane2 sini berganti2 ngn mak aku. sorg g kl, sorg dok umah jage tokwan, sorg ag g nicaragua sorg lg dok umah jage tokwan.


bapak kpd budak ini adalah en Rozaizam

selamat hari bapa kpd bapa2 semua bapa2 di dunia, termasuk bapa ayam, bapa pembangunan, bapa pendidikan, mohd baparuddin bin syamsul bahari, ayahping, papa, sugardaddy dan lain2.

2. laporan bola

dis week home game lawan Cobras, top of the table clash, tp xdpt stay utk seniors match sbb kje kt HJ pkl 6ptg. cam bese rilek2 di hari yg berangin sambil mengusha bola dan mendapat gaji buta. so the results r:

Foxes Vs Cobras
U-19: 1-0
Reserves: 1-1
Seniors: 1-1

3. Benda2 bodoh

surat kaba mesia yg bodoh. ckop2 r cite psl Muhammad Nabil bin Rodzake bin Namis yg dilahirkan tanpa kemaluan pada 10 ogos 2008, yg skang nih kene jadik pompuan plak. haih. nih bkn takat nk dpt awek pon susa, nk dapat laki kang lagi2 la susa.



surat kaba oz bodo. everybody knows dat remembering faces is harder than remembering full names, eventho if u put the face in front page of local newspaper, n another pic inside it. wtf



gambar ala2 happy tree friends, cat lovers plz dont click here (time aku berbasikal2)


yahooo!!


ps: slmt berexam kpd budak2 yg ade exam. tggl seminggu adult rehab placement, plz pray for my success!

11 comments:

nkecik said...

ahad yg relaks? aku nk bunoh ko!

hepi father's day azam,edi,nizam,safwan,sape lagi?

ahmad syafiq al-gonzalez said...

exam2.. fuh2

ihsan_huhu said...

to n:
ala.. mcm aku xknal korg, bz konon tp ade mase main game2 karut2 online, tgk muvi, gossip2.

byk je bapak2 kat sini, xmuat kl aku nk list kang

to syafiq:
selamat2

nadxoxo said...

ayah ko ensem..betul ke ko anak dia? haha :P

Jimi Teratas said...

Surat khabar mesia dah takde berita lain kot nak sebar. Kesian budak tu.
Tak cukup tepi kain orang, tempat lain pulak yang dia nak jaga. Sigh...

ihsan_huhu said...

to nadxoxo:
saje je mls nk tunjuk

to azmi:
bkn takat dlm kain, lagi dlm pon diorg sanggup cucuk

n said...

TAHIniah ihsan, segala yg ko ckp itu btoll

xuen adyla said...

@kaknad
ihsan tu anak angkat

:p

sebab tu lain

ihsan_huhu said...

to n:
mmg2.. apam tuh dak umah aku

to xuen:
byk la ko nyer anak angkat.

panggil aku shEh said...

kalo hepi dad's day kt ko, terima ark?

joegrimjow said...

sayang ayah!!


exam???