Thursday, June 11, 2009

current life = write-ups+kje

isnin lepas, aku igt main cup round away kat seaford, so aku dgn selambenye memintak manager yg baik hati pick up aku kat city. tetibe tgk2 home game.. cis..patut r manager pon mcm blurr2 je... buang karen aku bangun pagi2 bute naik bas g uni utk print write-ups yg dh dibuat utk hari selase berikutnye n utk tggu manager pick up aku kat north tce pkl 8.00am. dis saturday br la main kat seaford home ground... dammit.

results (theme: wasted opportunities) :

u-19
foxes 1-0 West Adelaide

Reserves
Foxes 6-0 Seaford

Seniors
Foxes 3-2 Seaford

gelabah balik awal igt nk wat kje kat uni, tp dh xlarat balik umah makan n naik bas g kje sp r mlm (public hol = double pay). so atas kekonfusan2 yg berlaku, aku telah menggunekan tiket merah 3x dlm sehari.

selasa mlm: lepak uni buat write-ups

rabu mlm: kje balik pkl 12.30am

Khamis mlm: lepak uni buat write-ups lg. dah siap so boleh tdo awal or berflirt2 kat YM a.k.a aktiviti masa lapang muda mudi.

so kalau ade org mati ke or ade org afrika nk kasik duit $10,000,000 kat aku ke carik la aku kat tpt kje or kat uni, or kat atas beskal kat mane2

n finally, congrats to ex-housemet aku yg sudah menjadik bapak, chetie kakak kpd shuemon telah berjaya memberanakkan husnun nasihah binti rozanizam zakaria siang td.



sekian, marilah kita tdo awal. wassalam.

ps to eddy: Komfem, Ambi manager kegilaan ko nk blah dah!

6 comments:

Cari Ilmu said...

Flirt2 kat YM je? Kamon. You can do better than that...

Papa dah berenti jadik gay. Ko bila lagi?

xuen adyla said...

schedule pasal kerja

ok fine i get the hint la..

ko xberflirt khamis malam ni
aq pasti amat

u find the noapte buna
how sweet


How to leave at night in the house
Sleep comes to children
Let's say good night
Toys and stories to
In their little box
Pitch stand firm
What gives hand
Prince and all are happy ... x3

And heavenly crown ii
Month full of mystery
Where stars gather
No number up in the sky
In coat and flame -
And beautiful as a dream
We enter in room
Even the window is not open ... x3

The morning life
A heroes story

He sits in a whisper and we expect
To play, and with us
Each toy
Her whole universe
He is alive and soul

Only those adults do not understand ... x3

ihsan_huhu said...

to azmi:
ym dh ckop r xbazir duit hahahah

to xuen:
xdek hint pape, all pretty straight fwd. nih yg ko rajin sgt carik lyric siap, mmg xdek kje dak2 skola zmn skg nih

Naqiuddin Zairi said...

gigi tak cukup develop lagi dah nyanyi buat music video. hehe.

tekaan aku pasal lagu tanpa tahu makna: lagu sedih pasal seorang budak perempuan yg belum ada gigi elok dan terpaksa hidup bersama atuk tua yg bosan.

Cari Ilmu said...

Teknik vokal budak tu boleh tahan jugak. Ubah normal voice kepada falsetto (walaupun ada sedikit sumbang). Still, bukan semua penyanyi boleh buat dengan sedap.

Tengok video klip tu, aku rasa orang yang hanya menghargai sesuatu yang cantik tapi hanya dibeli daripada sesuatu yang tak cantik tapi diusahakan dengan sepenuh hati adalah seperti budak-budak. (Bunyi emo... Haha...)

ihsan_huhu said...

to naq:
tuh r, mcm iklan ati pedophile pon ade lolx

to azmi:
yg spesel psl budak tuh bkn sbb vocal die power ke ape, tp sbb die start jadik penyanyi professional umur 2 taun. budak 2 taun nk buat ayat pendek pon susa die siap leh nyanyi lirik2 yg 'complicated' tuh