Sunday, April 12, 2009

i need some free easter eggs plz...

1. ini bukan surat kabar.
aku bukan org yg ske updet tiap2 kali ade isu, so kl bende yg aku tulis nih psl bende yg jadik minggu lepas tuh paham2 je r xyah komplen2.. aku lepuk gk kang.

2. SFA & CPR revision



ari selase lepas aku g mengulangkaji sijil Senior First Aid & CPR. tetibe time lunch break tuh tgn aku kne air panas plak. so sbb yg menybabkan air panas tuh tumpah kne tgn aku tuh tutor yg dok ajar course tuh, terpakse r mengikut protokol burn treatment. the good side is aku dpt satu roll bandage free. wahuahuahwua. spttnye aku curik byk2 bandage mase palcement kat hospital arituh. sng sket pasnih xyah mintak blk bandage yg org pinjam. oi Eddy, kasik balik bandage aku!

3. Kabinet baru
ramai yg xknal. ramai gk yg tukar post. Daddy M join balik persatuan, anak daddy M dapat post dlm persatuan. daddy A turun pangkat dlm persatuan, menantu daddy A xdpt post. tuh r lain kali kne selalu angguk dan cium buntut sambil menghirup kentut. baru la buleh berjaya. tahniah kpd anak Daddy AR sbb dh bebaskan tahanan ISA dan menjatuhkan hukuman mati kpd pengebom rakyat Monggolia. br la aku tau Azilah tuh laki, ade lak name laki camtuh. haih.

ps: xsabar aku nk tggu paklah wat blog n ckp "saya telah tersilap memilih najib sbg PM" plak.

4. Kempen kesihatan



kalau nk wat kempen pon pilih la catch phrase yg motivate org nk wat, nih terang2 "10,000 langkah sehari" mmg gagal r. tgk nombor 10,000 tuh pon dh seram, lagi lak nk wat. pilih r slogan mcm "30 mins a day" ke, "5 & 2" ke, pandai2 r. sape la yg bodo sgt approve program nih. haih. mmg bodoh tahap kuasa 8. Nih r akibat salah pilih Menteri Kesihatan nih. n sape2 yg berminat tips2 menguruskan badan dan menjage ketiak silelah mengusha blog ini, mcm2 bende pelik2. tips dr aku lak, makan la ape pon asal cukup ekesesais. kl rajin wat r 10,000 langkah sehari tuh lol

5. Bola


goal of the season?

aku tau budak2 bola sungguh kecewa dgn ketidak joinan aku ngn diorg g main Melben Cup taun nih. sbb aku injured, n sbb aku kje. tp dgr2 sayur je team kat melben tuh. harap je ramai org tp xberkualiti.. hahahah.. gelakkan mereka. wahuwahwuahuwah! n dgr cite Im mengekalkan status badboy lagi kali nih.

owh nih ex-bos aku br sms, diorg br mng final, penalti 4-1 ngn Carlton Blues. hahaha. Congrats2. So Melbourne Cup taun nih dpt kat Adelaide. wahahahahah!

sabtu arituh kje cam bese, n mng lagi. top of the league lagi. results:
Foxes vs Olympics

u-19: 2-0
reserves: 2-2
Seniors: 2-0


assistant coach n his 2 balls

nih spttnye kne kje isnin utk cup round, tp mls r sbb ptg tuh aku kje kat HJ. so baik lepak2 je.

6. benda2 rawak a.k.a bende2 yg aku nk dump drpd bookmark/laptop aku


Utusan 'Bumper' Version
taylor swift tuh cute gile dlm vid clip "love story", lagu yg catchy tp lyric die mcm xleh pkai je, esp part ending, tros2 dh nk kawen. xlogik2.

beruk pon reti kasik nafkah, well, nothing is free skang nih.

ps: kpd makhluk2 yg bace blog nih, tahniah sbb anda tergolong dari golongan yg boring mcm aku gk

11 comments:

panggil aku shEh said...

sangat kotor tandas itu!

bukan lutfie said...

sungguhpun aku bukan kaki bola mahupun hampir kdpa budak air, budak bole melben can lick adelaideans' nuts!hahaha

nadxoxo said...

btol2 taylor swift comel giler dlm video klip tu. tapi nape lagu dia ade 2 version eh. aku lagi suke yg bunyi cam country tuh dari yg sll aku denga kat fly fm

miss kikiey said...

cantik je balutan kat tangan tue

Izrul Zainal Abidin said...

congrats adelaideans aka Kaput KUSA (ade lagi ke name tue??)..

rupanya kekalahan dulu atas kesilapan percaturan pengurus pasukan.. hampa2.. huhuu

ihsan_huhu said...

to sheh:
toilet kat sini stendet bersih2 r.. mmg buleh semayang ag dlm tuh

to lutfie:
tuh r psl.. tq sbb ko yg tlg tuliskan.. aku skang dh bersopan santun kot

to nad:
mane aku tau sbb aku xdgr fly fm, n kat radio mane npk muke.. ahahaha

to kikiey:
xlawa r.. aku rs kl aku balut sendrik lg cun

to mong:
skang tokey die SB r, so name team pon SB

dlu ko bg KFC xckop kot..

miss kikiey said...

ok la tu.. klu sy yg balut trs jd cam mumia

signither said...

ok la tu kasi meat.. kalo pingu, kasi batu je.. lol..

BeLLe NaBiLaH said...

olos...layan taylor swift ko...hhahahahahahhahahahahh

mangkuk statik said...

Terima kasih ihsan sebab tak main taun ni. Kami sebenarnye dah lama nak buang engkau, tapi biler kau tarik diri, ramia di anatara kami yang jerit silent "yessssssss!!"
Sesunggunya ketiadaan engkau, kami amat mensyukuri, terutamanya pok chek! Tak caya tanya die!!

ihsan_huhu said...

to kikiey:
xdek nye susah mane.. korg pkai tudung lg susa kot.. haha

to chad:
aku xpaham ko nyer komen.. tahap tinggi sgt

to nabel:
stendet r... cun kot

to mangkok:
xpe r.. aku pon tgh berkire2 nk mengikut jejak langkah Adriano yg power tuh