Friday, March 25, 2011

checked!

1. parent aku + mama datang!!

fuh $$$ kuar mcm air tuh. tp so far xnampak effek lagi sbb die xtolak lg dr bank acct. apartment n kete sudah di book, tp xtau la nk bawak jalan p mana. hmm...

tiket grad sudah dibeli, tp mcm nk kne bli satu lagi utk en photographer mr Jubek. bp aku nk bayar mamat nih pon aku tatau.

ps: sape2 yg nk kasik hadiah, bunga, coklat, pakej percutian 3 hari 5 malam ke fiji boleh r tunggu kat luar festival centre dlm pkl 11.30am 30/03/2011.

2. that footage flooding the fb...

mcm biasa, yg ditunggu2 x dpt, yg random2 bersepah2an. we want dat fucking tambi fucking amoi vid, not that KB mall chick hanging, n she did not even die! if u wanna ccommit suicide, p terjun laut la, xdek orang, mayat reput ikan makan, no mess left for others to clean. boleh masuk neraka dengan tenang.

ps: hot jugak sideview miera liyana nih!

3. gemilang

apsal aku rs mcm cite nih slow, xbes n tiz zaqiyah mcm gemok n watak die aku rs mcm nk rembat2 je. gelabah gle babeng. tp mak aku kate, xelok buat keje separuh jalan. so terpakse r tgk sampai abes.

4. lain2.

Oz kalah dgn india pagi tadi ngahahha. amik lu ponting! india vs pakistan is next. somebody is gonna die!!!


sekian update mingguan yang terlambat sikit. selamat hari jumaat.

10 comments:

Abang Ben said...

eh... apsal awang tutup blog dia... mintak tolong dia kontek aku boleh? serahkan email ni thebentara at gmail dot com

soleil_m said...

tahniah bro tahniah
aku bg pakej mandi bunga nak?

wafa azman said...

congrats!!!!!!!!!!!!!!

ainishamsi said...

oh, so kire ko rasa cam nak belasah aku aa?

(berdasarkan previous komen kat fb?

ihsan_huhu said...

abg ben:
dah di sms kan pesanan ko itu

kuki:
ko tuh yg kne mandi bunge. manjang kecundang dan tukar blog je

wafa:
yaa.. kongrats to team india.

aini:
lebih kurg r

ahmad syafiq al-gonzalez said...

thx for da info bout miera liana.

pergh!

zacharias said...

cricket: somebody gonna get hurt very bad

ihsan_huhu said...

syafiq:
wahahahahhahaha!

ki:
belit2 lidah sket

Sarah Ramli said...

tak baik ah ckp org gemuk

yanaSham said...

bunga + coklat, hmmmm haaa oke2.tak sangke la plak




















niwey congratzzzzz
lupe plak, ko ni layan gak ke cite gemilang...