Wednesday, October 04, 2006

kembali ke sekolah...

smlm start kelas after midsem break yg berjumlah 2minggu dan beberape hari. hari isnin tuh cuti yg dikenali sbg long october weekend, iaitu local goverment kasik cuti sbb dh lame xdek cuti (kl kat mesia xabes2 je cuti...hoho).
lalu aku pon bergegas2 spt fabregas ke klas pade pkl 9. pg tuh r baru nk carik note n bende2 berkaitan.. n sampai2... br tau prac tuh cancel... beberape manusia lain turut menjadik mangse... kecewe2...lalu aku pon p check note utk physiology, n found out dlm year calender tuh yg aku tertinggal note tuh..so aku pon balik umah.. igt nk amik note, tgk2 dh abes dah lecture yg tuh...cis2..termakan jerangkap samar yearly calender... pastuh p bank kat city utk urusan persendirian.
pkl 11, lecture anat... sume org sudah berborak2 dlm lecture hall...datang lah en chris jones mengumumkan kebatalan lecture itu... aaaa... lalu aku pon berpergian ke CM utk mencari selipar.. namun terkecewe kerane tiade yg berkenan di hati mahupon kaki.
pkl 2 sesi bersame megan n mark... menarik spt kerete tarik...
dan lecture pkl 3... yahuuu....ade dengan jayenye... fuh2...
mlm tuh aku pening gle nk pecah pale... lalu aku solat ngn dak2 nih 4 je rakaat terawih n tdo..nih dh bgn blur2... hahaha
sekian hari pertame persekolahan... agak mengecewekan....inni so'imun

budak2 yg kepenatan berpose dan bersekola.. en papa dan en book... tido kat surau union

6 comments:

BooK said...

cet!
dasar paparazzi. aku nak royalti dari gambar ni...

isuzu_aizu said...

papa & book? tido & puasa? bagus2..sian penat.. huhuh hihih heheh hohoh hahah

ihsan_huhu said...

paparazi mengambil papa dan book... so papabook la..wahuahua
bukan gamba papa dan razi atau papa dan ras adiba radzi...
nk royalti? mintak dak2 pet.. petronas byk royalti..hoho

amanitium said...

dude, kau rajin pergi kelas walaupun tiada kuliah. haha.

aku berbangga dgn kau. haha.

azad said...

hmmm....tak tau apa nak komen...

huhu

NMY said...

Ko mmg terlebih rajin, aku tau!