Sunday, October 08, 2006

iftar lagi...

sekian lame aku x mengepush perut ke tahap maksimum, akhirnya ia berlaku jua... smlm mengikut hadi ke mesjid bosnia dkt2 north.. (north rasenye...hahaha)
sudah sekian lame xberjumpe dengan dak2 tuh, esp dak2 kecik seperti umer (xpuas ati lak ngn rambut aku..cis2), hamza n mamat yg xreti dok diam iaitu abdussalam... (abdussalam nih bkn bosnian, ethopia kot.. lpe r lak dlu aku dh tny)
juge berade di tempat kejadian adelah anas, zul dan rakan mereke yg berasal dr kenya (another kenyan who dont look like one)...
memandangkan agenda adelah potluck, dan kami hanye sekadar berperutluck. selambe. siap tapau 1/4 ayam bwk balik..hahah.. malaysia boleh
mesjit tuh dlm bangunan bekas high skool.. one of the major donor utk tpt nih adelah taib mahmod (good side of him)... n akan di develope menjadik islamic centre. (ade kisah2 kebejatan sosial dlm penubuhan tpt ini)
kenyang dan pulang.. br aku tahu bahawasanya ade ini. tahniah2..hahaha

ps: jgn tanye psl awek2 bosnia cun ke x... nk tau p usha sendrik r

9 comments:

kurmaterpinggir said...

sape suh berambut penyapu.. haha.. sumer nak wat entry pasal bebuka posa nih..

azad said...

huhu....gambaq balak seh kat utusan..

BooK said...

haha
aku nak pi wei
tapi dah terikat ngan janjitemu kat kent town plak
baguih ar tu
kau terus kan perjuangan aku

amanitium said...

pergh, bob marley? rastafarian ni. haha.

ihsan_huhu said...

weih book, bile lak aku teruskan perjuangan ko? aku dh start lg awal dr ko daa... mls nk kecoh2... (usha blog lame fs aku)

x3m said...

haha. makan je serbu. main bola pun camtu jugak. haha. guerilla betul!

BooK said...

perjuangan aku nak pergi hari tu la. aku tau kau dah pegi dulu. :P

nasiktakbasi said...

brape ribu kali nak kuar nih..

ihsan_huhu said...

hohohoho