Tuesday, January 05, 2010

2010

1. kje

worked on NY eve & new yr. so tgk bunge api kat tv je r. after midningth public transport free so p uni kejap utk sort out locker kat uni tuh, dh mcm stor alatan sukan dah locker tuh.

kje 7 days in a row, so dapat double pay smlm(+double pay kje on new yr). xsabar nk tgk bape juta aku dpt utk pay yg akan datang.

2. bola

dah xdek org main bola dah so skang nih tgk bola je r. xdek bola layan NFL n kriket (kamon la pakistan!). layan je. rs cam nk g us plak tgk NFL, mcm semangat gle je die nyer fan. ade band n cheering squad yg tergedik2. xsangke ade gk cheerchix yg gemok. haha.

ManU kalah ngn Leeds. ha ha!

3. budak2 balik



makan2 seafood dgn budak2 nih n 2x p epot hantar budak2. dah malas nk p epot dh. dh bosan plak usha makcik blonde tuh hahaha.



4. Allah to be used by non-muslims

lek r name Allah ade 99 pe. hehe. mls nk discuss kat sini. korg p la bace kat tpt2 yg boleh pkai sket. kl discuss kat sini same je mcm discuss kat UMNO belia 4B punya website, mengarut2!

5. lain2

- Jen Hawkins posed naked for mag cover unretouched revealing her not-so-perfect bits to promote healthy body image. it was remarked as 'brave' by some, n she wouldnt dare to do it 2 yrs ago. yeah, nobody can afford to pay her shud she did this 2 yrs ago. if the campaign succeed, men r not going to look for girl with perfect body anymore, 'imperfect' body like jen's will do.

- dlm sebulan nih ahli rumah akan bertukar2. 2 akan kuar n mayb sorg akan masuk kot. sorg ag nnt nk kne cilok from somewhere.

sekian update mingguan. no new yr resolutions etc. malas.

5 comments:

zacharias said...

fuh kaya. boleh bli moto besar bawak balik

balqissy said...

hurm. lupa plak td nk komen ape. adesh~ hurmmm

ihsan_huhu said...

ki:
AP sorg satu je. camne nk bli 3 nih?

balqissy:
xpe nnt ble2 igt tulis balik. byk sket org komen kat blog aku nih kes2

cinonet said...

ermm...nmpknya Adelaide Soccer Centre akan jadi muram laa tanpa player2 Mesia..ngehehee~

cinonet said...
This comment has been removed by the author.