Monday, November 16, 2009

hari ini sejuk sikit



1. Keje

aku rs mcm aku kje hari2 minggu lepas from ahad sampai sabtu. so kl mengikut perkiraan t-value, spttnye r aku mendapat double pay di hari sabtu. tp aku pon xsure kot2 aku xpasan ade hari yg aku xkje sbb byk shift replace org je. xpe r, bak kate pepatah, asal masuk duit aku hepi je.

2. Heatwave


ahad arituh

agak panas tp xdek la panas sgt aku rs. tp hari kamis arituh mmg gila r rs cam nk mati. pagi berbasikal ke WCH kje hydro 2.5 hrs, pastuh petang cyling g HJ Gilles Plains kje start pkl 4. bukak pose pkl 8. temperature hari tuh 39C. fuhh... gle taff aku nih wahahahahha


later dis week

3. New Moon


Free Tix. plz gimme lotsa money.

4. Famili

mak aku g vietnam kje kat sane arituh. die kate brg2 murah gle. bes jugak jadik mak aku nih. jalan sane sini. esok p kl. ahad p singapore.

so next time aku nk blk, nk try g vietnam dlu r br blk mesia. by dat time aku iA dh ade degree mcm Lutfi, so ade can r aku nk jual minyak kat awek2 vietnam kang kl ade yg cun2.

5. Classic Car


kete apebende ntah.

bersusah payah g victoria sq ahad lepas utk mengusha swap market, rupenye aku salah hari. yg ade hanyalah classic cars yg agak membosankan. layan je r. bende nih tiap2 taun pon ade.


$45K je woi. mau aku angkat sebijik ble aku kje kang

6. lain2

congrats to budak2 yg dh berjaye mengradkan diri. huhuhu. buat makan2 jgn lpe kontek2 aku k. leh pura2 sakit tenat xleh kje.

abang mongger, iaitu en mango a.k.a Cheong Liew, dah retire from Grange. So sape2 yg rase berbakat dlm bidang memasak leh r apply kat Grange tuh.



Rove pon retire smlm. siot r. sedih siot final episode die smlm.

RvP injured on int'l frenly match. dem argh!

tribute to Robert Enke the German GK. dat was one hell of a dive.


RIP Enke!.

sekian askum (ya... di bawah naungan binatang2 huduh dlm bahasa ibrani lol)

-----update terkini lagi sensasi--------

anep punya bini dh beranak ptg td kat mesia. anak pompuan. so rekod budak2 paradise so far anak 1st sume pompuan.



aznan punye bini pon dh beranak siang td kat WCH. dh siap buat blog utk anak die pon nih r.

aku nyer bini ke 3 baru diberanakkan smlm kat sebuah negara yg dirahsiakan.

cayalah korg!

ps: gamba2 kete yg lain ade kat sini.

16 comments:

chika said...

la ak igt aritu biskut beruang kau tu maen timbang sebab kau bagi berat dia.
ape la kau.

Lutfie said...

hensem nye nama i u mentioned kt blog u yang hot de hell ni.

ish lu ni antara orang umat sesat.nama gua ada E tu yang mahal.

ihsan_huhu said...

chika:
tuh ade tulis pe berat bersih. apa daa

lutfie:
gle nyah ade E blakang

Anep said...

tenkiu2 esan.. doakan anak aku baik dan menurut kate ibu bape cam ko..

ahmad syafiq al-gonzalez said...

haha tu la

klau dari dulu kau da start berdoa dan bersembahyang, mesti dari dlu rasa sejuk

FakirFikir said...

Bini ke-3?? bukan bini ke-4 hang baru beranak minggu lepas ka?

oryza sativa said...

ada blog utk anak lagi.. mantap2...

tajuk entry ni hari ni sejuk sikit.. tang mana ko cite psl sejuknya? pic no 3 je ak nmpak..

ihsan_huhu said...

anep:
ko kisas ko doa sendrik r lg makbul.

syafiq:
training nk masuk nerake nih

abg awang:
haish, tuh bini ke 3 ko tuh, ko dh slh org nih

oryza:
sejuk time aku tulis mlm td r

husna afifi said...

msia kan
pagi panas smpai tghari
ptg ujan je non stop smpai isya
pastu benti jap
pastu ujan lg
best kn

Paklan said...

aku jenuh dok pk sapa aa org2 paradise yg dh membiak, selain nizam dgn anep.

pastu lama baru terigt eddy.

aznan dgn faruq plak penduduk umah bwh broadview yg dpt anak laki.

jom tgk rekod sapa lg thn lama. ihsan, sila kawen dan memandirikan spesis.

{Suria Muhammad} said...

bini stok2 mude belia je ko neh

chika said...

gila jauh beza umo kau dengan bini no3 kau.
bini no4 blom kira lagi.
ke kau ada 3 bini je?

ihsan_huhu said...

una:
bes tuh sesuai tdo walau apa jua cuaca

paklan:
btol gk. xpe next ex-paradise kawen muslim. kita tgk siapa yg kenaa...

suria:
dh tuh xkan gile makcik tua. kl makcik tua tp hot ok r gk

chika:
iA akan diusahakan.

nkecik said...

rove retire dah? sedey2

Izrul Zainal Abidin said...

cis.. tak penah aku tau sape pakcik cheong liew nih.. skang baru aku tau.. huhuu.. apa daa masak pon nak retire ker.. hari2 pon mau makan apa..

ihsan_huhu said...

n:
sedey ooo

mong:
haih buat2 xknal plak sedare sendrik