Monday, November 09, 2009

examen feliz!

1. repetitive.

aku rs skang nih mcm bosan gle life. tiap2 minggu bende same je. kje, bola, lepak2, makan2. eh dari dlu pon camtuh tp ade r study sket2. argh lantak r.

eh, aku p join ceramah ustat haisam pe arituh. kre xdek r repetitive sgt.

2. kje.


skang nih ade byk budak baru. yg aku xpuas ati tuh ade ke diorg arrange shift budak2 baru tuh time2 bz n xdek org. last2 budak baru nih dok menyanyi2 sembang xtau nk buat ape while ktorg yg tahap2 tinggi nih r kne buat byk kje. suro wat kje lain malas nk mampos. aku rs nk rembat je budak baru tuh smlm. lu buat ape time training r? haih.

lately aku dh xdpt byk sgt hours sbb byk budak baru n sbb aku nyer pay agak mahal dr org lain (lg tua lagi mahal kne byr). arituh ade sp dpt $500+ seminggu tp skang nih gle kembali ke zaman2 start kje dlu. xpe r, janji duit masuk ok la.

n minggu lps dpt backpack from coke plak, n sebijik ag bola. tp mls nk amik gambar. ade je aku peruk kat tepi nih r.

3. Bola.

p usha 'slideshow' final Kelantan vs N9 kat port sek2 netok kb & pasir mas, kat bilik faris. 1st half makan2, 2nd half tdo. tau2 je dh abes budak2 nih dok layan lagu jambu bersuara garau. ya kekecewaan dalam arena bola sepak mmg boleh membawa kepada kegilaan dan adalakalanya membawa maut.


ciloked from kompas

pastuh g usha game Wolf-Arsenal kat umah pokcek + mkn2 roti canai fawas. fawas ko mmg ensem r. i like to watch alex song on the ball. he's getting better with experiece n he's only 22 still. n he got 17 sisters & 10 brothers too. that is inherited quality and legacy on & off the pitch, man!

on a more seriuos note, i think the fans shud behave themselves. ko igt kerusi kat stadium tuh bapak korg yg punye ke? kamon r. nnt kene ban main closed-door baru tau sangap xleh tgk bola. bodoh nk mampos.

4. Segmen baru: ini kawan saya.



ini adalah rakan saya, en hisham bin hussein a.k.a Cham hons2007, haji1429, yg sudah abes study kat sini beberapa taun dulu. beliau mempunyai ketinggian spt steven gerrard dan duluya mempunyai berat badan spt 2 org Gerrard - Syed. beliau suka bermain bola, tengok wayang dan makan. beliau merupakan seorg yg peramah, baik hati, bersopan santun dan menghormati ibu bapa selain bijak dalam pengajian beliau suatu masa dahulu. previously, beliau berstudy di mrsm langkawi bersama fifi, dan kemudian bersunway bersama Ida Haryani dan kemudiannya melanjutkan pelajaran di Uni of Adelaide bersama Mamau dan kini beliau berada di KL bersama Diana Danielle. beliau memandu CRV kerana kereta kancil mempunyai had muatan berat dan isipadu yg agak limited. status beliau adelah diragukan, nk kate xsingle mcm single, nk kate single mcm double je aku tgk. so utk pertanyaan lanjut silalah mengontek beliau di talian bebas tol samiveloo (u've been missed) +60192416256 ataupon add id charm1285 di ym anda.

.kacak.ganas.resaksa.

ps: sesape yg berminat utk dijadikan subjek utk minggu dpn sile kasik gambo. yg lain2 tuh aku boleh bedal sendrik.

5. abang misali

saya mempunyai seorang abang yg baik, perihatin dan agak boroi jugak selepas kerja. nama dia Zaki. dia adalah peminat idris karim yg gila ganas arituh tuh.


mekasih byk r. cis

6. panas mcm tanah haram.


ciloked from adelaidenow

7. Goodluck la korg.

selamat berexam kpd sume budak2 yg ade exam. studylah bersungguh2 spt Don. byk2kan beribadat dan kurgkan la aktiviti2 yg distracting mcm p berdating ke, flirt2 kat YM ke, main Fb ke, usha drama ke, usha prawn ke, sebok buat kek ke, sebok layan blues ke. kl tensen2 or pnt study nk pekene kopi sepam due, print kupon yg ade kat sini.

yg xdek exam tuh, jom r kte kacau org xdek exam wahahahaha!



2:282

23 comments:

Munir said...

gile gay... dari dulu kau impress ngan song ni... tak buleh blah ah... hahhaha.

ahmad syafiq al-gonzalez said...

haha

gila panas 39.

bole bukak lemonade stand

ihsan_huhu said...

munir:
ko ske r laki2 jambu camtuh. aku pon xtau. aku bgn2 je tgk bola dh abes n dak2 nih p layan lagu tuh ahahhaa

syafiq:
kl awek comel ade r org bli. kl berbutet sape nk bli?

zacharias said...

wei,apsal nama aku naik tiba2 nih?

panggil aku shEh said...

oh lagu jambu tuh..
hahahahhahaha

klo dh ade segmen bru tu,baru ko ader life ar? ceh! gile bosan

ihsan_huhu said...

ki:
argh pura2 innocent r plak

sheh:
ko sure r ske laki2 jambu camtuh. tomok pon ko layan.

segmen baru tuh xdek kaitan dgn life aku. stil same je

Lutfie said...

aku rasa simpati tgk header blog kau.tapi mamat2 metal cakap itu style KULT.esok jom aku ajar photoshop meh.hungry jacks free lunch stock sudah.

chika said...

kenapa aku rasa macam terasa part sebok buat kek tu?
gahahaaha.
tp xpe ak pkir positif.
x terasa x terasa.
oh walaubagaimanapun,
ak rs header kau mcm cantek lah.

AyanaAsham said...

lagu jambu bersore garau..pergh..

ko bosan ek!kan ak dah suh cr awek xnak....wakakaka

afizaazmee said...

Oh my goodness!

I know Hisham! We used to be in the same class time form 4. He was HILARIOUS!!!

Is the second pic his latest look, I wonder?

ihsan_huhu said...

Lutfi:
KULT tu pebende? mane r aku tau istilah2 metal nih.

laptop aku dh tahap zaman batu dah, paint je yg mampu.

chika:
mmg ko pon. xyah susa2 pk2 hahaha.
header tuh saje bosan2 xdek kje

ynna:
hahaha.. awek? ko xnpk ke header tuh aku dh kesel awal2.

fifi:
haa tuh r mmg bes pon tuh mamat tuh.
gamba 2d tuh mmg die yg kasik. xtau r latest ke x

mangkuk statik said...

aik..sejak biler tukar gamabr kat atas/ heading ke pekejadah.
Kalau ikut kitab amalan aku, hikayat semberono wal hikmatul harian metro, barangsiapa yg buang tebiat berperangai ganjil dari kebiasaaan, alamat tak lame lah tu masuk metro lah dia..Maap zahir batin! Selamat Hari Meninggal

AyanaAsham said...

ikhlaskah kensel kan tuh....hahahaha

ape pasai tkr header!
cam pelik je kamu!

zacharias said...

Masih tak paham...

takyah a ada awek... abes duit, dan tak dapat 'apa2' (melainkan anda omputih, dan definisi awek anda lebih bermakna)

ihsan_huhu said...

mangkok:
aku tau ko jeles ko xseartistik aku hahahaha

ynna:
tukar r header. sbb boring n sbb cam ade gambar yg seswai hahahaha

ki:
tuh r org putih gf dh mcm bini mengandung2 sume, org kita pon nk ikut gf2 jugak.

husna afifi said...

daripada perabis duit ke GF
baik le sedekah ke insan2 yg memerlukan terutamanya adik beradik dan kaum kerabat
huhuhu

Damia Nurel Islam said...

aiiii..
dah lain sket blog nie..
hahaha

thecuriousmind said...

"Segment baru: ini kawan saya" lawak aa..tak pepasal nama gua masuk!

ihsan_huhu said...

una:
tuh r tp watpe nk kasik kat adik beradik etc, pak depa kan kaya...

acax:
lain sikit je, tahap mengarut die same je

mamau:
aku xtau nk letak name sape a hahaha. ko nk jadik subjek utk next entry?

Damia Nurel Islam said...

yang tue memang dah..
ihsan kan suka mengarut..
erm...
pastu suka komen blog acax..
tapi klu blog..
warna hitam kan yg paling indah..
b4 this pon slalu gak adjust background..
tapi xde yg bleh lawan ngan hitam..
huhu

zacharias said...

takpe, lepas ni cari la suami hitam. hitam itu menawan

panggil aku shEh said...

hahahahha..
acax, ko carik suami cm ihsan ar.
itam kn xdek tandingan. :p

woot! ihsan... skendel ko tu kot?!!!hahhahaa

ihsan_huhu said...

acax:
aku blog sape yg aku xkomen.
xpe pasnih aku tukar kaler pink+purple plak k.

ki:
carik arab badwi. ade sorg due kat penang tp xitam sgt, ejaan name pon cam lain sket.

sheh:
tuh r aku sume org pon skendel dpt kat ko. kl tiag letrik pkai skirt boleh komen2 pon sure ko dh skendelkan ngn aku gk