Friday, November 02, 2007

the end of prac test 2007

mcm ok je td, wlpn mendapat soalan yg x diprektis dgn bersungguh2. iA pass walaupon xmungkin dengan warnawarni berterbangan (x fair la, descriptive q, kl aku oz sure aku goreng sp hangit!)

next exam, 14/11, so buleh lah focus utk exam seterusnye (subjek pe pon xsure lg).. dan perlu berenang2 disetiap kamis tghari..hoho

dan bulehlah mengusha Arsenal vs ManU pg2 ahad kang dgn hati yg gemilang!.. wahuahua...


preview sket

selamat berexam kpd budak2 yg nk exam n selamat bercuti kpd budak2 yg nk bercuti. denga2 ade revolusi kuning is coming soon kat dataran merdeka, didnt get much detail about dis n what the purpose, but mcm cool gle je.. hahaha.. mcm orange revolution la tu, mind that orange revolution tuh margin die sgt2 la kecik. no further comment untili receive more info from dat fren (she's involve in mengedar risalah2)


sekian dahulu, selamat maju jaya

ps: teringat taun lepas, xenjoy lgsg cuti sbb fail satu prac exam... tunggu je r result kuar.. uhuh

3 comments:

angchoonseong said...

wei...lu bila graduasi?

puteri bongsu said...

da pass da...
berbahagia la kamu melayan muvi...

anephosmetlama said...

esaaann.. lame gilak tak dgr cita.. ini 1st time aku bukak blog ko selepas kite berpisah.. huhu.. sedey..