Saturday, May 09, 2009

Feliz el diá de la Madre



1. xkje bola minggu nih sbb cup match dipostponed kan sbb clash ngn fixture state league. tp tau2 je HJ letak name aku dlm timetable kje 12am-9pm. so no BMH or usrah etc.

2. skang nih bz gle, 3 hari kat WCH, 1 hari kt swallowcliffe primary skool n 1 hari ag kat seaton preskool. n dok bz pk eksesais utk budak2. hmm.. hmm.. aaaa

3. Arsenal crashed out of UCL, tgk 1st half je, dh tau mmg xdek can dah, lgpon bz pk psl bende2 berkaitan kanak2 nih... poor gibbs for slipping n poor Nick Bendtner for having his pants slipped off. n thank you micheal ballack for bringing the respect campaign to another level.

4. received a parcel 2 days ago, interesting enuff the online shopping website recycled boxes for packaging. so anybody needs some bodyfat controller can contact me, since i've got 120pcs of them. lol



5. having prob coping with the cold weather? buy this bloody thing. ppl used to wear this during the ice age, and survive the frozen earth!



6. quotes of the week:

"... dulu xde duit naik bas ... isk2 huhuhu..."

tomok, juara OIAM3 menggunakan tektik nangis yg besenye digunekan oleh awek2 gedik utk meraih undi.

"Pada Rita kalau anak sulungnya itu lelaki, tentu saja anaknya nanti akan dapat menjaga kebajikan adik-beradiknya yang lain."

Rita Rudaini, utusan 10/05/09

10 comments:

ainishamsi said...

aku bantai gelak je tgk iklan tu kat tv. sekali pandang, macam robe harry potter dah.

husna afifi said...

hahaaha
ni pun ad org jual
kt sini
time winter
ade je mamat2 yg jalan selamber je pakai selimut.
ke hulu ke hilir dok bergulung dlm selimut
relaks je

Lutfie said...

abende body fat controller?bak satu.gua rasa gua gemok laa.

ihsan_huhu said...

to aini:
tuh r one size fit all xleh blah

to una:
tuh r, baik pkai selimut je drpd bli mahal2 bende karut tuh

to lutfie:
lu mmg gemok pon tp aku pon xtau bodyfat controller tuh apebende. hahaha.

ahmad syafiq al-gonzalez said...

tomok.hantu momok.

husna afifi said...

jgn kutuk tomok
skrg dh nama 'jutawan shah indraWan ' tau
huhuhu

panggil aku shEh said...

"tomok, juara OIAM3 menggunakan tektik nangis yg besenye digunekan oleh awek2 gedik utk meraih undi."

WAK LUUUUU!!!!!!

Zacharias said...

wei, apa yg ada dalam kotak tu? acai pills ke?

agHoo said...

apa maksud tajuk entry ko neh?

ihsan_huhu said...

to syafiq n una:
btol2... kaye tuh

to sheh:
what is so sad with naik bas? aku naik basikal lagi xdek nk nangis2 pon

to ki:
i'll show u the results after 2 weeks k.. lol

to aro:
selamat hari ibu daaaaa