Monday, May 18, 2009

bzbzbzbzbzbz

jumaat
aku tdo kt uni sbb bajet nk wat kje mlm tuh, kre ok r siap part aku utk presentation hari rabu n siap satu treatment plan utk patient hari isnin aku. mlm tuh mkn2 kedai mangkokayon secara free dan secara pukal. xamik gamba sbb mls.

sabtu
kje bola cam bese. b4 dat g CM bli anggur sekilo lebey n makan sp abes sorg2 pg tuh sbb aku g umah mejat nk kasik diorg, diorg xdek. sape suro xdek.. wahahahahaha! so the results r:

Foxes vs Pirates
U19: 2-0
Reserves: 1-0
Seniors: 0-0

lepas abes sesi makan fries free, berbasikal r aku plak ke bende bwh nih. fundraising dpt AUD17000+ mlm tuh, n perut-raising pon buleh tahan jugak.


a.k.a sesi makan free bersame pak arab+bosnia+turkistan+sudan etc.

lepas tuh mlm lepak vlg tgk ManU vs Arsenal. tdo sane tros sbb mls nk blk.

Ahad
balik umah pkl 9.00pg sbb kje pkl 11-4pm. tp sbb Eddy mengada2 berpura2 sakit n manager carik org ganti aku dgn selambe kate ok, so kje pkl 11-8.30pm. jage backboard lak tuh siang tuh. cis xbes xleh nk cilok2 makan fries, beger mahupon nuggets sbb jauh. blk umah rehat sambil tgk tv, pastuh draft satu lg treatment plan utk patient hari selasa.


tiket free xleh g


sempat tgk part2 undian last2

Isnin

abes lepak WCH pkl 1pm, n skang ade 4 treatment plans nk kne buat (patient hari rabu, hari khamis n 2 org hari jumaat) n nk kne touch-up2 presentation slide aku.

nih ade gamba kenduri kawen yg lebey kurg proper kenduri kawen melayu kat adelaide. proper ke x asal ade makan free je xdek hal la. klik sini.

sekian, sape bising2 suro aku apdet aku luku kepale lutut korg 18x.

ps: umah aku dh short 1 housemate. sape2 yg ensem buleh r apply k.

11 comments:

xuen adyla said...

erk terasa la
rasa macam i suruh u update je
T_T sakit la kepala
ni psychotherapist amenda ni

mahu jadi housemate la
mahu mahu

Zacharias said...

ana taknak la duduk housemet dgn enta. rumah enta banyak persekongkolan dengan jahiliyah, seperti:

antum buang masa tengok bola.
antum suka bersosial dengan pelajar perempuan
antum suka tengok TV. masyaAllah.

Astaghfirullah

ihsan_huhu said...

to xuen:
u r one of those ppl,

owh, im looking for a roomate to b exact. woho!

to ki:

tp ana g makan2 dgn pak arab arituh, alhamdulillah kenyang

fezaL Mohd said...

sangat busy betul anda ni

ahmad syafiq al-gonzalez said...

saya mahu join rumah anda. yeah yeah. tapi kalau xde snow saya tamau. saya mahu yg ada snow sahaja.

ainishamsi said...

aku tak paham ape yg best sal mamat norway nih. heh

panggil aku shEh said...

ayam masak merah
kambing gulai kari?
bes2..

ihsan_huhu said...

to fezal:
mmg2

to syafiq:
oz mmg xdek snow... xyah nk berangan

to aini:
aku rs die mng sbb die lagu english ramai org faham kot

to sheh:
lg bes dr tuh

Naqiuddin Zairi said...

aku baru je nak letak video sama di next blog post. btw, video org norway tu dah tak berfungsi.

lagu fantasi ni and lagu org utan yg aku selalu mainkan right now.heh

nadxoxo said...

nak ensem je jadik rumet




gay!





:P

ihsan_huhu said...

to naq:
lagu org utan tuh mcm bes gk jadik ringtone

to nad:
bese r org single mmg layan je mane2 pon