Wednesday, February 18, 2009

xdek tajuk yg menarik



1. besenye org baru kawen akan bli barang2 baby, nih terbalik lak, akak aku baru kawen skang jadik tokey barang2 baby lak. so sape2 ahli kuarge ke yg nk beranak baik r beranak skang, at least bekalan barang2 baby dh ade. silelah usha blog barang2 baby tuh kat sini.

2. minggu dpn aku start rotation kat RAH. so sape2 yg nak jumpe aku isap r rokok 800 batang sehari ataupon minumlah minyak dan kolestrol bergelen2 sehari sbb aku rotation kat area acute care sahaje, n kat kitchen hospital. cuak gle skang nih pre-clin lecture ari2 9-4 or 9-5. tp cam bes gk sbb aku mmg suke belaja dgn bersungguh2



3. aku ade kelas ari jumaat, n lepas klas g kje. tp ade bende nih.. aaa.. aaa.. huhuhu..

4. aku dah start kje baru. cambes gk. kje bola taun lps tuh manager kate nk kontek tp xkontek2. manager yg berkete merc CLK tuh dh pindah melben. aku rase kelab tuh ade crisis r. nih sume angkare israel r nih, nih r akibatnye aku xfwd email 'akum' kat 10 orang arituh, tgk ape dah jadik lol

5. umah aku ade kosong utk sorg. so sape2 yg terel main bola, xsuka tgk tv, ske solat berjemaah n rajin mengemas umah leh r apply. permohonan lelaki lembut atau maknyah akan didelaykan, permohonan pompuan mungkin akan dipertimbangkan (timbang tgk bape kilo n BMI, body figure tuh blakang cite)

6. Eduardo a.k.a Dudu is back! (teringat lak zaman2 1st time main bola lps kaki patah dlu..fuhh.. mmg bes)



7. apsal diorg sebarkan gamba bogel elizabeth wong? apsal x sharizat jalil? sbb kl gamba shahrizat xdek org nk tgk r kot. buleh cirit birit n senggugut laki2 satu mesia kang. silap2 aribulan henpon ngn email pon leh kne herpes. kes2. sape xpnh bogel? bes pe..

8. kepade dak2 jr yg baru sampai tuh selamat dtg. nk naik lif tuh berhati2, jgn silap tekan button k. xyah r menundukkan pandangan secare extrim. dan kurgkan berak sbb ini.



saya berharap saya akan lebih rajin belajar tahun ini. sekian wasalam.

13 comments:

Anonymous said...

lopak air tu macam peta aussie la...tasmania pn ada...what a coincidence..

panggil aku sheh said...
This comment has been removed by the author.
panggil aku sheh said...

cilakak huhu!
pic yg mnjatuhkn martabat wanita

ihsan_huhu said...

to ano:
tuh namenye photoshop

to sheh:
boikot la boikot.. padam2 plak.. kes2

AyanaAsham said...

better study tul2..
jgn dok berangan jo lobih...huhu

husna afifi said...

1- tgk pn tau potosop
2- tu r, akak jd tauke brg baby.di import dr UK,ade sesape nk pesan?
esan promote jersey gak k
3- slmt bekeje la ye, una xkeje lg.tgk la cmne
5-bgus r cr roomate yg ske bejemaah,yg xske tu leh r ajak bg ske.tp klo dh xske gak,sekeh je..huhuh

6-xknl den sape eduardo..gado-gado tau r,sedap gak la..

7-teringat gambar XXX esan masa kecik..uuuuuuuuuu

8-nk berak pn x best.xd air paip mcm kt msia.so,thn perut smpai hostel..lg feel!

pun berharap utk lbih rajin...

ihsan_huhu said...

to ayana:
nasihat mcm makcik2

to una:
aiseh.. kne simpan btol2 gamba tuh kang xleh masuk politik kat mesia lak

signither said...

ghey bulih apply jadi housmet tak??

AyanaAsham said...

kamu ckp daku cam makcik2
kamu pun cam pakcik2 jugak
hahahah

ihsan_huhu said...

to sig:
ghey pon xnak, aku dh insap

to ayana:
ape plak.. ko sorg je cam makcik

mangkuk statik said...

wei ari jumaat buat dosa! Pi tengok supermodel yer. Cilakak kau. Naper pegi tak ajak aku? Bole aku hulur2 SB nyer phamplet ke, buatnyer jen atau miranda minat jadi duta kedai aku plak ke.

Ana Muslim said...

Len kali kalo dpt email psl 'akum' ke 'tim tam' ke.. Forward2 la... Hahah...

ihsan_huhu said...

to mangkuk:
hahaha.. mane leh misi exclusif ktorg mane leh pass kat org2 berumur dan lanjut usia

to azmi:
tuh r, tp kne make sure no org yg terima tuh tepat2 dgn requirement email tuh, kl xckop org xgune gk, dapat bale gak..lol