Friday, February 13, 2009

Free mud bath, anybody?


River torrens belakang uni


yesterday

haih, br nk ajak awek mane2 p candle light dinner atas bot on the V-day, kensel r camnih. haha

read story ere. more pics ere.

ps: 2 of my hydro patients passed away of DMD during the break. one 21 yo n the other one in his 50s n just got married end of last yr. may u rest in peace.

7 comments:

isuzu_aizu said...

mak aihhh. kering gileeee. tak feeling aa nak parking2 kete blkg uni/ jogging2/ dating2/ baring2/ ing2 yg lain2. huhuhuu

ainishamsi said...

cam cis la kau! amik aku nye idea untuk entry baru. penat je aku amik gamba masa blk skola tadi. ceh ceh ceh

ihsan_huhu said...

to intan:
xdek ag r bbq utk budak2 baru sambil mengusha oz jogging

to aini:
ape brg, aku amik gamba smlm ag. ko mmg xberbakat r

mangkuk statik said...

Wei! Agak2 boleh jln cross river torren tu dak? Nanti boleh aku cerita kat cucu muhammad yg atuk once walk across the river without using the bloody bridge! Tapi zaman tuh mesti org dah buat kasut anti-gravity ke apekejadah..

panggil aku sheh said...

adoi...
org xsmbut v-tine daaa

Izrul Zainal Abidin said...

konfem aku tak buat fisio apatah lagi hydro ngan ko (wpon aku tatau ape kemende hydro tue).. huhuu

ihsan_huhu said...

to mangkuk:
buleh kot.. aku pon igt nk berdiri tgh2 sungai tuh amik gamba r.. tp skang xleh sbb byk polis jage

to sheh:
mcm la aku pnh sambut pon...

to mong:
ko xyahg hydro, kang sesaran air byk sgt.. sape nk bayar bil air byk nk kene isi balik kolam tuh?