Thursday, November 09, 2006

hari ini..

after a big mess dlm General Prac smlm, terase agak down n mahu mengupdate blog....tp dikecewekan oleh in nisam yg mengepos lagu tersebut terlebih dahulu (en master..mengape anda memberikan lagu tersebut kpd en nisam?? bersusah payah aku berpulas menunggu kehadiranmu utk berbuat sedemikian...aaaaaaaaaa...) lalu kelihatan aku spt xdek idea utk berbelog...

aku juge sudah mempunyai hobi baru, iaitu berbasikal sp mane2 ntah... ikut taman nih sp le kat tpt cam ade empangan dkt2 Gorge... permandangan yg menarik...sungai yg kering... rumah2 org kaye... dan org beromen di taman tersebut jike bernasib baik...
beskal yg didapati time summer clearance arituh sudah mengalami kepecahan tayar, dan kini menggunekan beskal aie-muslim yg didapati oleh mereke dr garrage sale... terase mahu membeli beskal pule...

byk cerite2 yg menarik dlm sotkaba arinih... yg plg bes ialah Republican kalah... terbukti ramai org yg membenci Bush...dan Rumsfeld juge sudah letak jawatan, semoge mereke berdue akan di charge spt Saddam yg melakukan massacre n war criminal (teringat lak kate2 pakcik dlm trem glenelg arituh)

Kongres US juge sudah ade seorg org islam.... dan pilihanraye nicaragua juge mendapati en Ortega (pakcik kepade ariel ortega..haha) telah mng pilihanraye.... US mmg xske sbb nnti die join Castro n Chavez, sume nye anti america yg kaw2 nyer... tp x tau la dgn kekalahan republican...

adekah keadaan akan menjadik lebih bagus?? bes gk kl turnover camnih jadik kat mesia..lalala
ps: saham mesia sudah naik lebih 1000 mata... cayalah... hadari2.... ramai juge golongan manusia API apabila mahu berExam...

5 comments:

markomasterradzi said...

beliau mengkonvert sendiri lah benda itu.. dier tatau super ada fungsi sedemikian.. saya cuma memberitau saja.. tapi apa2pun anda dahulu yang berjaya meng mp3 kan bideo tersebut.. beliau lambat...

BooK said...

kau pelapor berita dunia ka?
oit. cam best je ade beskal.

eeejump said...

btol2. aku wat sendrik la, di bawah tunjuk ajar sifuku

Anonymous said...

Hi, i was looking over your blog and didn't
quite find what I was looking for. I'm looking for
different ways to earn money... I did find this though...
a place where you can make some nice extra cash secret shopping.
I made over $900 last month having fun!
make extra money

eeejump said...

atas tuh encik sepam kot. aku pon terkena gk kdg2. tuh psl aku letak soklan matematik utk org jwp seblom bleyh komen kt belog aku. kt belog sifu letak yg nombor kaler2 pastuh kene tulih blk.