Saturday, June 30, 2007

they're just gone...



kebosanan cuti melanda lagi... br beberape hari cuti dh bosan...
aaargh.. bosannye.. argh2
amin besa n rakan beliau sudah blah p melben.. rs cam nk join tp ade hal yg perlu disetelkan..
kupek.. apsal r ko xkasik tau nk dtg.. rs cam nk sontot je ko.. siot r..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



ps: where hav all the stuffs which kept me busy during the SWOTVAC n exam period gone to? #%*^%$#$%$#$#@

4 comments:

isuzu_aizu said...

they are gone too. {my house mates)

-aku yg tlah ditinggalkan utk tempoh 10 hari sbb diorg mahu ke golkos-

wehh stended arr time nak exam ade je mende lain sibuk2 nak dibuat, da lepas exam ni cam tatau nak wat mende. cis cis!

aie144 said...

aku dah ada. jangan le rasa bosan lagi.

dulu time swot vac ko slalu kacau aku dgn encik mata tutup (aka muslim si presiden) kat bilik aku. meh le kacau aku. bilik aku pun dah tak dipenuhi dengan paper2 exam kebende-bende ntah tu lagi.

jom ajak aku buat aktiviti2 sket. yang membuang lemak pun bole. (dah hbs exam kan.) haha

mAdMiKe said...

aku pon nk gi melben tp ader hal yg nk disetelkn esok...

pigi laa anda menyontot sorg2...

ainishamsi said...

ko, pegila buat amal kebajikan. ko anjurkan makan2 utk semua manusia melayu di adelaide. kire compensate utk semua makanan yang pernah kau makan kat semua majlis selama nih.
nnt,konfem terisi mase ko.huhuhuhu